gratis verzending vanaf 6 flessen wijn of 12 flesjes bier

Over Goed Bedoeld

Goed Bedoeld bedoelt het goed voor mens, dier en milieu. Een grote groep mensen bedoelt het minstens zo goed en zet zich in voor een betere wereld. Er is van alles mogelijk. Er wordt vaak gekozen voor het doneren van geld. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een collecte of door iemand te sponsoren die een sportprestatie levert. Run for KiKa en Alpe d'HuZes zijn bekende voorbeelden. 

 

Goed Bedoeld wil ook haar bijdrage leveren. Wij doen dit door een deel van onze opbrengsten te doneren aan goede doelen. Dit is een mooi alternatief naast alle goede initiatieven die er al zijn. Onze klanten doen aankopen die ze toch al zouden doen en steunen een goed doel zonder zelf te doneren. Dat is nog eens een win-win situatie!

 

De komende tijd richt Goed Bedoeld zich met jouw hulp op goede doelen die zich nuttig maken voor mensen die getroffen zijn door de Corona crisis. Wij hebben besloten te doneren aan Voedselbanken Nederland. In onze shop staat bij elk product vermeld hoeveel we doneren per verkochte eenheid.