gratis verzending per 6 flessen biologische wijn

Over Goed Bedoeld

In 2015 richtte ik Goed Bedoeld op om geld in te zamelen voor Run for KiKa. Vanuit liefhebberij startte ik met de verkoop van wijn aan familie, vrienden en collega’s. De winst werd gedoneerd aan goede doelen. In de loop der jaren is het assortiment wat breder en verfijnder geworden en heb ik er een webshop voor ontwikkeld. 

Goed Bedoeld is er voor mensen die bewust genieten van het leven. Bijvoorbeeld van een goed glas wijn bij een mooi gerecht of tijdens een goed gesprek met die vriend die je al een tijd niet gezien hebt. Voor die mensen heeft Goed Bedoeld een assortiment van Europese, biologische, biodynamische en natuurwijnen samengesteld.

Waarom Europese wijn? Omdat Europa bijna alles biedt wat je als wijnliefhebber zoekt. Waarom zou je onnodig het milieu belasten door je wijn uit landen als Chili, Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika te laten komen? Dat is helemaal niet nodig! Waarom biologisch en natuurlijk? Omdat Goed Bedoeld staat voor wijnbouw die natuur en milieu zo weinig mogelijk belast en wijnen die zo zuiver mogelijk geproduceerd zijn.

Proost! Op het leven.

 

John Dane

Oprichter van Goed Bedoeld