Even voorstellen

Mijn naam is John Dane en ik woon zo ongeveer mijn hele leven al in Waalwijk. Ik ben vader van 2 jongens, echtgenoot en ik werk als product manager bij Opel Nederland. Naast mijn werk en het gezinsleven ga ik graag hardlopen. Daarnaast vind ik het leuk om bezig te zijn met koken, eten, wijn, speciaalbier en dat soort zaken.

In 2013 liep ik de 80 van de Langstraat. Tijdens de voorbereidingen stelde mijn loopmaat Manon voor om ons te laten sponsoren voor een goed doel. We kwamen uit bij aMEESing MEES. Ik merkte dat ik erg fanatiek was tijdens het inzamelen van geld voor Mees. Uiteindelijk hebben we als Wollukse samenleving een flink bedrag opgehaald, waardoor het hele gezin met Mees mee kon naar de Verenigde Staten voor de immunotherapie van Mees.

Omdat ik met mijn baan niet direct bijdraag aan een betere wereld en omdat het steunen van aMEESing MEES me beviel, heb ik besloten Goed Bedoeld op te richten. Goed Bedoeld zamelt geld in voor goede doelen die een link hebben met de regio Waalwijk. Ik wilde graag iets verkopen in plaats van eenvoudigweg om een donatie te vragen. En het werd wijn. Voor Run for KiKa team Daan van de Werken vond de Goed Bedoeld wijn gretig aftrek. Nu ben ik net van start gegaan met de verkoop van wijn voor Voedselbank De Rijglaars. En wie weet wat er in de toekomst nog volgt...

Naast geld doneren hoop ik dat mensen zich dankzij Goed Bedoeld vaker beseffen dat we het zo slecht nog niet hebben hier in het Brabantse land. Laten we 'Proosten op het leven'!

Hartelijke groet,
John Dane